Skype online konzultáció

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük az online konzultációs tájékoztató és időpontfoglaló oldalon. A konzultáció keretein belül beszélgethet szakembereinkkel, amennyiben gyermeke fejlődésével, nevelésével kapcsolatban kérdése merül fel.

A konzultáció teljesen ingyenes.

Online Skype konzultációs időpont 2024. június 4. 14:00 és 17:00 óra között, 20 perces időintervallumokban foglalható.

Az online konzultáció számítógépen, laptopon, tableten, vagy okostelefonon is történhet.

Szükség van továbbá:

  • stabil internetkapcsolatra
  • modern böngészőre (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Android, IOS) – csatlakoztatott videókamerára (Az online konzultációról nem rögzítünk kép- és hanganyagot!)
  • csatlakoztatott videókamerára.

Időpontot az alábbi lépéseken keresztül tud foglalni

  1. Kattintson az időpont foglalása feliratra és válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd kövesse a felület utasításait.
  2. Visszaigazoló, automatikus e-mailt küldünk Önnek a foglalás részleteivel, ha sikerült időpontot foglalni.
  3. A visszaigazoló e-mailben talál egy linket, ami egy űrlapra vezeti. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy szakembereink a konzultáció során célzott segítséget tudjanak nyújtani.

Az online konzultációt megelőző napon az időpontfoglaláskor használt e-mail címére elküldjük az online konzultációhoz szükséges linket.

A lefoglalt konzultációs időpontban csatlakozzon az online konzultációhoz a Skype weboldalán. A Skype használatáról részletesebben itt olvashat: (word dokumentum).

A konzultációhoz nincs szükség Skype regisztrációra .

IDŐPONTFOGLALÁS

FIGYELEM!

Előfordulhat, hogy a kiküldött üzenetek a SPAM (Levélszemét), vagy Gmail fiók esetében a PROMÓCIÓK mappába kerülnek. Kérjük, ellenőrizze ezeket is!

Az első e-mail üzenet a sikeres online konzultációs regisztrációt igazolja vissza, a konzultációt megelőző napon kiküldött e-mailben pedig az ONLINE KONZULTÁCIÓ LINKJÉT találja majd!

2024.június 4.

időpontok: 14.00 - 17.00 között

Az időpont foglalási lehetőség lezárult!