Az asztma természetes gyógymódja

Szülői kérdés:

Julika kicsi kora óta küzd asztmával, a hagyományos kezelések sajnos nem váltak be. Olvastam róla, hogy a Salvus víz gyógyítja ezt a betegséget. A kislányomnak is segítene? Hogyan használjuk?

Kedves Anna!

Ez a víz valóban alkalmas a légutak hurutos megbetegedéseinek kezelésére, így az asztma, a bronchitis, és a krupp esetében is kiváló. Érdemes a gyógyszeres kezeléssel kiegészítve, illetve önállóan is alkalmazni, attól függően, milyen súlyos asztmáról van szó. Javaslom, kérje gyermekorvos tanácsát.

Ha nincs kifejezett nehézlégzés, de száraz kínzó köhögést tapasztal Julikánál mindenképpen érdemes a szobát párásítani, és ha van porlasztó inhalátor (“sópipa”), akkor lehet élettani sóoldatos vagy Salvus vizes párásítást alkalmazni. A modern technológiának köszönhetően, ma már otthoni inhalálásra is használható ultrahangos párásító készülékek is elérhetőek. Alkalmazásukkor a vízből a melegítés során nem oldódnak ki túlzott mértékben az ásványi anyagok, így a Salvus víz áldásos hatása hatékonyan érvényesülhet. Sok szülő meséli, hogy a hosszan tartó száraz köhögést, légúti betegségeket, fulladásos rohamokat remekül meg lehet vele előzni. Hidegpárásítóval is lehet használni a Salvus gyógyvizet, ezt a készüléket is sokat dicsérik. Jó szolgálatot tesz az egész család apraja-nagyja számára, veszély nélkül alkalmazható bármikor.